Jedním ze základních faktorů kvality masa je výběr kvalitní suroviny – vstupního masa.
Nabízíme Vám maso mladých býčků do 24 měsíců stáří z velmi kvalitního masného plemene ABERDEEN ANGUS z Pošumaví a Šumperska, z ekologicky velmi čistých a kvalitních regionů.
Pravá kulinářská a nutriční hodnota hovězího masa přichází až po určité době zrání. Poté maso získává typickou chuť a aroma. Vám nabízíme maso po zhruba 26 dnech suchého zrání. Toto maso vykazuje zcela jiné vlastnosti než to, na které jste v obchodě běžně zvyklí.
Správně vyzrálé maso má snažší přípravu a méně ztrát hmotnosti při kuchyňské úpravě.
Maso na prodej je připraveno ve steakové úpravě – baleno po dvou porcích. Rádi Vám na objednání připravíme jiné speciální balení.
Rovněž nabízíme maso na hamburgery – maso je smíchané ve speciálním poměru jednotlivých druhů masa a maso na další kuchyňskou úpravu – pečení, rolády nebo dušení. Balíčky jsou převážně s váhou 1 kg.
Vyzkoušejte, ochutnejte, posuďte sami…